با سلام و عرض ادب خدمت دوستداران سفر و همراهان همیشگی مرداس گشت، در اینجا قصد داریم تا شما را با تور زمینی استانبول، نحوه حرکت زمان حرکت و طول مسیر بیشتر آشنا سازیم پس با ما همراه باشید تا در این سفر کوتاه در کنارتان باشیم.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستداران سفر و همراهان همیشگی مرداس گشت، در اینجا قصد داریم تا شما را با تور زمینی استانبول، نحوه حرکت زمان حرکت و طول مسیر بیشتر آشنا سازیم پس با ما همراه باشید تا در این سفر کوتاه در کنارتان باشیم.
استانبول شهری است که هر ساله میزان زیادی گردشگر و توریست را به خود جذب می نماید، آژانس هواپیمایی مرداس گشت هرساله تورهای زمینی به سمت استانبول، آنتالیا و آلانیا برگذار می نماید، در طول این مسیر که با اتوبوس طی می شود شهرهایی زیادی از جمله: کرج، قزوین، تبریز، بازرگان در ایران باید رد شوید تا به اول مسیر خود به سمت استانبول برسید.
مرز بازرگان به دلیل داشتن امکانات ویژه ای که برای علاقمندان به سفرهای زمینی به ترکیه و استانبول دارد خیلی از مسافران را به خود جذب می نماید، این مرز که در فاصله 290 کیلومتری از شهر تبریز قرار گرفته است و برای رسیدن به بازرگان باید از شهرهای مرند و ماکو بگذرید و به بازرگان برسید که با شهر گوربولاغ در ترکیه است مرز زمینی مشترک دارد.
پس از گذشتن از مرز بازرگان و رسیدن به اولین شهر ترکیه سفر به سمت استانبول آغاز می شود و از اینجا برای شما تازگی ویژه ای دارد زیرا دیگر در کشور خودتان نیستید و باید با این مردم ترک زبان خونگرم هم کلام شوید، در ادامه تور زمینی استانبول باید از شهرهای زیر بگذرید تا به استانبول برسید:
گوربولاغ تا بایزید مسیر 40 کیلومتری
بایزید تا آغری مسیر 90 کیلومتر
آغری تا ارزروم مسیر 185 کیلومتر
ارزروم تا ارزینجان مسیر 188 کیلومتر
ارزینجان تا آماسیا مسیر 375 کیلومتر
آماسیا تا بولو مسیر 415 کیلومتر
بولو تا ایزمیت مسیر 160 کیلومتر
ایزمیت تا استانبول مسیر 102 کیلومتر و انتهای رسیدن شما به تور زمینی استانبول.
خوب تا اینجا که گذر کردین شهرهای زیادی دیدین و مسیرهای زیبایی را در این راه و در این تور زمینی استانبول گذراندین، وقتی به استانبول رسیدین و همراه تور ما در این مسیر بودین مستقیم به هتل خود وارد میشوید و در آنجا اتاق خود را تحویل میگیرین.
وقتی که به هتل خود رسیدین و استراحت کردین اولین گردشی که به همراه تور زمینی استانبول با مرداس گشت میروید ساحل بسفرو می باشد، این تنگه که از شمال به دریای سیاه و از جنوب به دریای مرمره ختم می شود شهر استانبول را به دو قسمت اروپایی و آسیایی تقسیم می کند و در این ساحل شما می توانید از کالسکه سواری در کنار این ساحل استفاده نمایید و یا در مغازه هایی که در حاشیه این تنگه قرار داردند بگردین و خرید نمایید و یا می توانید به تماشای غروب دل انگیز آفتاب در این تنگه بنشینید.
در روز دوم شما یک برنامه فشرده دارید بازدید از دیدنی های شهر استانبول که ابتدای آن از مسجد ایاصوفیه آغاز می شود، اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در این باره داشته باشید به مقاله ما در مورد دیدنی های استانبول رجوع نمایید.
مسجد ایاصوفیه
پس از دیدن مسجد ایا صوفیه به دیدار از کاخ توپکاپی می روید، کاخی که به دستور سلطان محمد فاتح در سال 1465 بنا شده و یکی از کاخ های استراتژیک در این شهر می باشد. بعد از این دیدار به سمت مسجد سلطانی می رویم جایی که حتما عکس های زیادی از آن در بستر دنیای مجازی دیده اید و شاید یکی از بستگان شما در کنار این بنا عکس یادگاری داشته باشند.
کاخ توپکاپی
در روز سوم که از برنامه سفر 9 روزه تور زمینی استانبول شما را به دیدن بازار و مرکز خرید میبریم که هم خستگی راه کمی از تن شما خارج شود و هم با خرید سوغاتی کمی خود را ریلکس کنید و البته جیب همسران را خالی نماید. برای اطلاع از این بازار به مقاله قبل ما می توانید رجوع نماید. پس از خرید عصر روز سوم را در کنار تنگه بسفر و به تماشای غروب و البته یک پذیرایی شام و یک ضیافت میهمان مرداس گشت می شوید.
بازار قدیم استانبول
در ادامه سفر تور زمینی استانبول روز چهارم را به سمت قایق سواری و رفتن به جزیره زیبای پرنس می رویم، جزیره ای زیبا که دارای 9 جزیره کوچک می باشد و فقط 4 تای آنها قابل سکونت و رفتن می باشد که نام این جزیره ها بویوک آدا، بورگاز آدا، هیبلی آدا، کینالی آدا است و ما قبلا به طور کامل به آن پرداختیم. پس از طی مسیر با کشتی و رفتن به جزیره پرنس در راه برگشت به سمت برج دختر سری می زنیم، برجی که در وسط تنگه بسفر بنا شده و در اصل یک فانوس دریایی قدیمی و زیبا می باشد که در گذشته مسیر کشتی ها را در شب نمایان میکرد قدمت این برج به دوره دوم امپراتوری روم شرقی باز می گردد.
جزیره های پرنس
برج دختر در تنگه بسفر
در آخرین روز از سفر تور زمینی استانبول ابتدا به سمت حمام خرم سلطان می رویم، حمامی زیبا که در قرن 16 میلادی بنا شده است و در منطقه فاتح استانبول قرار دارد، پس از دیدار از حمام خرم سلطان به سمت کلیسای چورا خواهیم رفت که این سازه نوعی از معماری دوره بیزانس را به نمایش می گذارد، پس از دیدار از کلیسا به سمت برج گالاتا خواهیم رفت برجی زیبا به ارتفاع 66.9 متر و 9 طبقه که برای رفتن به بالای آن صف انتظار دارد ولی پس از رسیدن به بلای برج تمام شهر استانبول در زیر پاهای شما قرار خواهد داشت و شاهد نمایی زیبا و بدون تکرار خواهید شد.
حمام خرم سلطان
برج گالاتا
خوب در اینجا که سفر ما با تور زمینی استانبول به پایان رسید به سمت اتوبوس های ویژه توریستی می رویم و به راه می افتیم و کوله باری از تجربه در طول مسیر تور زمینی استانبول و پیدا کردن دوستان زیاد و بدست آوردن تجربه و خاطرات فراوان این شهر را به مقصد تهران ترک می نماییم، طول مسیر حرکت تور زمینی حدوده 48 ساعت یا کمتر می باشد که دقیقا می شود تور 9 روزه که 4 روز در مسیر رفت و برگشت و 5 روز اقامت کامل با صبحانه در هتل های عالی که هر ساله شاهد برگذاری تورهای زمینی مرداس گشت می باشد.
علاقمندان و دوستاداران سفر به کشور ترکیه و شهرهای استانبول، آنتالیا، آلانیا می توانند اگر برای عید 1400 می خواهید تور خود را به صورت زمینی به سمت این شهرها رزرو نمایید می توانید با تلفن دفتر 88773310-021 تماس حاصل نمایید و یا با حضور به دفتر تور خود را رزرو نمایید.
آژانس مرداس گشت به صورت تخصصی 6 سال است که تورهای کویر و تورهای زمینی به سمت باکو، ارمنستان، ایروان، آنتالیا و آلانیا و استانبول برگذار می نماید و تضمین می نماید که این تورها با بالاترین کیفیت ممکن برای مسافرین عزیز براگذار می شود، خدا را شاکریم که هر ساله مسافرین قدیمی ما که یک بار یکی از تورهای ما را تجربه کرده اند باز مسافر می می باشند و همین اعتماد شما به ماست که باعث شده هر ساله بیشتر از سال قبل از بهتر سازی و بهتر برگذار کردن تورهای خود تلاش کنیم.
دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی مرداس گشت با هدف ارائه خدماتی مناسب و تورهای خاطرانگیز تاسیس شده است؛ و در این راستا با استفاده از فناوریهای جدید و به روز سعی در برنامه ریزی تورها به صورت کاملا مکانیزه در این صنعت رو به رشد نموده ایم.